Blesková kuchařka
24
%
226 Kč 299 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Tyto kuchařky nabízejí moderní recepty na zdravá a lehká jídla. Mnohá z nich jsou navíc velice nenáročná na přípravu, takže strávíte v kuchyni minimum času. Knihy jsou rozděleny do kapitol podle druhu pokrmu (předkrmy, polévky, maso, zelenina, těstoviny, saláty, dezerty apod.). Kapitoly jsou navíc přehledně odděleny barevnými rozdělovníky, takže si příslušný oddíl nalistujete snadno a rychle. Tyto kuchařky jistě oblíbíte také díky praktické kroužkové vazbě.
•desítky originálních receptů
•systematické uspořádání receptů do tematických kapitol
•tabulka s převody měr surovin (ml, šálek, lžíce, lžička)
•přehledný seznam surovin a podrobný popis jednotlivých fází přípravy krok za krokem včetně údaje
o množství porcí
•přehledný rejstřík receptů na konci knihy
Autor: | Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau |
Nakladatel: | REBO PRODUCTIONS CZ, s.r.o. |
ISBN: | 978-80-255-0378-2 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Spirálová, kroužková |
Počet stran: | 192 |
Zařazení: | kuchařské recepty • rychlá jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Dorty a dezerty (Edice Apetit)
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Tajemství východu - aneb To nej ... (...
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Polévky (Edice Apetit)
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Saláty (Edice Apetit)
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Moučníky (Edice Apetit)
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Bon appétit! aneb Lekce francouzské k...
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Koláče (Edice Apetit)
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Mamma mia! aneb To nejlepší od italsk...
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Těstoviny (Edice Apetit)
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Honzo, vstávej! aneb Vařime česky od ...
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Celozrnné vánoční pečivo
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Grilování (Edice Apetit)
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Rodinná encyklopedie vaření
Kolektiv Autorů
-
Velká kniha Vaření a Pečení
Richard Carroll
-
Nejen pečení s čokoládou
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Schodiště
Claude Mahieu