Jarní a zimní zeleninové menu
72 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Česká zelenina je náš národní poklad, který mnozí z nás nedoceňují
a dávají přednost dovozním a exotickým druhům. Již naši předkové věděli,
že pro zdraví je nejcennější to, co roste pěkně doma na zahrádce či políčku.
Dnes dokazuje i vědecký výzkum po celém světě, že nejzdravější zelenina
je ta, která vyrostla v našem blízkém okolí (pro nás, chcete-li, v Evropě)
a byla sklizena ve své přirozené zralosti.
Autor: | Pavla Momčilová |
Nakladatel: | Pavla Momčilová |
ISBN: | 978-80-85936-64-3 |
Rok vydání: | 2010 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 146 |
Zařazení: | kuchařské recepty • zeleninová jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Celozrnné domácí kynuté pečivo Pavly ...
Pavla Momčilová
-
Retro kuchařka
Pavla Momčilová
-
Automatická domácí pekárna
Pavla Momčilová
-
Stručná celozrnná bio kuchařka
Pavla Momčilová
-
Jarní a zimní zeleninové menu
Pavla Momčilová
-
Nudle, špagety a spol.
Pavla Momčilová
-
Děláme si to doma sami
Sarah Thomasová
-
Plyš Klokan
-
Lvice
-
Náramky z gumiček - Moje výtvory
Sandra Lebrun
-
JOVI nedřevěné pastelky trojhranné 24 ks
-
Metalické pastelky kulaté 10 barev
-
Trojhranné neonové voskovky extra měk...
-
Tajné zeleninové recepty
Klára Trnková
-
Luštěniny + hrášek a fazolky
Andrea Peková
-
Polévky a kašičky pro nejmenší
Judita Hofhanzlová; Antonín Bína; Pavla Olšanová