Ryby pro každý den
66 Kč 69 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
„Ryby, raky, ryby, raky, já chci taky, jaký fraky“ zpívá se v jedné zlidovělé písničce. O vepřovém, hovězím či skopovém se nezpívá, zato o rybách se i básní a píší se skvělé povídky, například Jak jsem potkal ryby, ba dokonce romány jako Bílá velryba.. Ryby jsou významnou a oblíbenou součástí našeho jídelníčku, přestože nejsme národem přímořským. Máme své šupinaté poklady na dosah v rybnících a řekách a i kdybychom rybímu masu zrovna neholdovali, pak štědrovečerní večeře bez kapra, naší nejproslulejší ryby vůbec, je na českém stole téměř nemyslitelná. Kromě kapra, bělice, okouna, pstruha, štiky, tedy těch nejznámějších domácích šupináčů, pronikli do naší kuchyně četní zástupci z mořských dálav a hlubin, jako losos, sleď, treska, tuňák a - jak jinak – sardinka. Jim a mnoha dalším vodním obyvatelům věnoval svou kuchařskou knihu šéfkuchař Jaroslav Vašák, jenž patří nejen k mistrům kuchařského umění, ale i k jeho zdatným propagátorům publikační i mediální formou.
Autor: | Jaroslav Vašák |
Nakladatel: | TeMi CZ, s.r.o. |
ISBN: | 978-80-87156-43-8 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 136 |
Zařazení: | kuchařské recepty • rybí jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Regionální kuchařka z Čech, Moravy a ...
Jaroslav Vašák
-
Borůvková kuchařka
Jaroslav Vašák
-
Medová kuchařka
Jaroslav Vašák
-
Natrhej si oběd
Jaroslav Vašák
-
První republika u stolu
Jaroslav Vašák
-
Nátierky
Jaroslav Vašák
-
Rychlomoučníky
Jarmila Mandžuková
-
Víno na talíři
Andrea Hubáčková
-
Svědectví
Alfred Kantor
-
Historie českého puškařství a zdroje ...
Jiří Hanák
-
Sportujeme s nejmenšími dětmi
Hana Dvořáková
-
Ochrana okrasných rostlin před chorob...
Eva Hrudová; Ivana Šafránková
-
Prima klima
Vladimír Vondráček; Jiří Slíva
-
Neuvěřitelné historky ze světa zvířat
Mario Ludwig