Suši bar
19
%
161 Kč 199 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Každý dostane malou misku se sójovou omáčkou, v níž si rozmíchá pastu wasabi. K tomu se podává ještě gari – trochu nakládaného zázvoru. Ten se přikusuje pro osvěžení a zpestření chuti. Suši se nabírají hůlkami, ale jíst je rukama není žádný přečin. Za nestylové se naopak považuje smáčet suši v sójové omáčce. Pouze nigiri suši smočíme v omáčce jen mírně, a to na straně s rybou. Potom je hned vkládáme do úst. Ukusujeme pouze velká sousta kornoutovitých temaki suši. Stylově se jídlo zapíjí zeleným čajem nebo sake. Japonské rýžové víno se předem mírně ohřeje ve vodní lázni a potom se podává v kalíšcích. Stále větší oblibu si v Japonsku získává také pivo, které musí být dobře vychlazené. Pohrajte si se suši nejrůznějších vůní, chutí a barev. V našem baru se dozvíte, jak co nejjednodušším způsobem vytvořit čerstvá luxusní sousta s rybou, masem, drůbeží nebo bezmasá. Najdete v něm také polévky, saláty i sladkosti. Nezbývá než popřát dobrou chuť!
Autor: | Tanja Dusyová |
Nakladatel: | EUROMEDIA GROUP, k.s. (KK) |
ISBN: | 978-80-249-1377-3 |
Rok vydání: | 2010 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 128 |
Zařazení: | kuchařské recepty • japonská jídla • sushi |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Výživa dětí chutně, pestře, moderně
Jarmila Mandžuková
-
Co pít, když ...
Jarmila Mandžuková
-
Tegralové pečivo
Hana Opatřilová
-
Kuchařka podle snáře
Pavel Martin
-
Toulky českou minulostí 13
Petr Horálek
-
Rakytník řešetlákový
Pavel Valíček; Emil V. Havelka
-
Toulky českou minulostí 12.díl
Petr Hora-Hořejš
-
Co jíst, když ...
Jarmila Mandžuková
-
Toulky českou minulostí 11.díl
Petr Hora-Hořejš
-
Toulky minulostí světa 10
Zdeněk Volný
-
Zázračné léky přírody
Jarmila Mandžuková
-
Koření a jeho léčivé účinky
Pavel Valíček
-
Kniha pro váš mozek
Jarmila Mandžuková
-
Frýdlantsko 63
-
Toulky minulostí světa 8.
Zdeněk Volný
-
Tajemství Konopiště
Rudolf Mihola