Hermelínová kuchařka Mnoho inspirativních receptů
57 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Všeobecně se ví, že sýr s bílou ušlechtilou plísní se narodil ve Francii. Může za to jedna selka, mimochodem českého původu, která zapomněla ve sklepě sýr, a když ho objevila, byl pokrytý bílou plísní. Nevyhodila ho, naopak ho nabídla hostům, kteří byli nadšení.
U nás se mu říká hermelín a je pochoutkou, která dokáže uspokojit každého gurmána či gurmeta. Ostatně důkazem toho je tato kuchařská kniha se 178 jedinečnými recepty, v nichž hraje hermelín hlavní roli. Od předkrmů přes pomazánky, chuťovky, polévky až po naprosto vybrané pokrmy, které budou ozdobou každé tabule
Autor: | Antonín Gondolán |
Nakladatel: | Nakladatelství XYZ s.r.o. |
ISBN: | 978-80-7388-395-9 |
Rok vydání: | 2010 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 204 |
Zařazení: | kuchařské recepty • sýrová jídla • hermelín (sýr) |
Mohlo by se vám také líbit..