Co dům dal
11
%
221 Kč 249 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Kdo by to neznal – přijdete hladoví domů a v chladničce je jen povadlá zelenina, jogurt a zbytky z předchozího dne. Co teď? Otevřete knihu Patrika Jarose, který jako nejmladší kuchař v Německu získal hvězdu v průvodci Michelin, a s fantazií vykouzlíte nové úžasné jídlo. Ilustrovaný seznam surovin v rohu stránky pomůže během chvilky najít recepty, které umožní využít zbytky v chladničce nebo zásoby běžných trvanlivých potravin. Pomocí barevných fotografií a jasně napsaných textů je krásně vysvětleno, jak vše rychle proměníte v lahodné neokoukané pokrmy. Pokud rádi experimentujete a zkoušíte s chutí nové věci, budete překvapeni (i vaše okolí), jaké lahůdky uděláte z mála a bleskově. Improvizovaná večeře s předkrmem (fazole na cimprcampr), hlavním jídlem (gnocchi v dobré společnosti – s kukuřičkami v kari omáčce) a rajským dezertem mluví za vše.
Autor: | Patrik Jaros |
Nakladatel: | Slovart |
ISBN: | 978-80-7391-311-3 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 256 |
Zařazení: | kuchařské recepty • rychlá jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Cucina ceca
Lea Filipová
-
Česká kuchyně německy
Lea Filipová
-
Nejchutnější vánoční cukroví s origin...
-
Detox Smoothies
Elig Maranik
-
Culinaria Itálie
Claudia Piras
-
Vášeň pro grilování
Menta, Angelo
-
Sladké
Ottolenghi Yotam
-
Gordon Ramsay Chutně a rychle
Gordon Ramsay
-
Jak vaří šéfkuchaři
Farrimond, Stuart
-
Zeleninové zázraky z jednoho plechu
Liz Franklin
-
Culinaria Francie
-
K.
Roberto Calasso
-
Zdobení dortů
Autumn Carpenter
-
Jamie Oliver Everyday Super Food
Jamie Oliver
-
The Silver Spoon
-
Chlapeček
Elle Mendenhall