Chléb připravený ručně nebo v domácí pekárně
27
%
217 Kč 299 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Stůl není prostřený, dokud na něm neleží chléb. Na celém světě hraje tento univerzální pokrm důležitou roli jak ve všední den, tak o svátcích. Není to jen příloha, ale slouží také jako druhý příbor - kouskem chleba se vytírá talíř do posledního sousta. Zhotovení domácího chleba od přípravy základního těsta přes rozmanité vytvarování, glazování a posypání až k upečení v troubě či domácí pekárně. Více než 100 lahodných receptů z celého světa. Rady a tipy, jaké zvolit suroviny, intormační přehled o době kynutí, pečení, teplotě trouby a možnosti využití domácí pekárny. Exkluzivní fotografie nabízejí bohatý výběr nejznámějších druhů chleba z celého světa připravovaných podle místních tradic.
Autor: | Eric Treuille; Ursula Ferrignová |
Nakladatel: | IKAR NAKLADATELSTVÍ |
ISBN: | 978-80-249-1499-2 |
Rok vydání: | 2010 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 168 |
Zařazení: | příručky • kuchařské recepty • pečivo • chléb • kynuté těsto |