Ocet
186 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Ocet se v dnešní společnosti považuje za zcela běžné ochucovadlo. Málokdo už ale ví, že náš pokrm lze obohatit třebas octem rýžovým, česnekovým nebo malinovým a že ocet pomáhá při léčbě mnoha zdravotních problémů. Kniha odkrývá historií octa a jeho využití na světě, vysvětluje, co ocet je, jak se vyrábí a kolik má druhů, a zejména předkládá 80 ověřených, skvělých receptů. Každé jídlo - od vydatných polévek a salátů po lahodné hlavní i vedlejší chody - vděčí za svou jiskru a jedinečnou přitažlivost octu. Jak asi chutná octový moučník?
Autor: | Marie Nadine Antol |
Nakladatel: | Robert Němec-Pragma nakladat. |
ISBN: | 978-80-7349-219-9 |
Rok vydání: | 2010 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu matná |
Počet stran: | 216 |
Zařazení: | příručky • kuchařské recepty • péče o zdraví • domácí hospodářství • příprava jídel • ocet |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Poslední let Malého Prince
Jean-Pierre de Villers
-
Chvála siesty
Bruno Comby
-
Jak získat báječné tělo
Anita Naik
-
Spiritualita Findhornu
Eileen Caddy
-
Konečně EX toho vašeho EX
Kristin E. Carmichael
-
Žraloci stále ještě nemají rak
I. William Lane
-
Vše o sójových izoflavonech a ženském...
Victoria Dolby Toews
-
Příruční astrologický průvodce
Francesca Stuart