Tegralové pečivo
157 Kč
Expedujeme 1 až 2 dny
Sleva až 70% u třetiny knih
Základní surovina TEGRAL je vyrobena výhradně z "oživlého" naklíčeného obilí či jedlých semen. Právě díky tomuto přírodnímu postupu a šetrnému zpracování má finální výrobek pečivo z TEGRALU mimořádně vysokou nutriční hodnotu (vitaminy, minerální látky, enzymy a velký obsah vlákniny). Jeho častá konzumace prospěje i zcela zdravému člověku a patrně jej uvítají i ti, kterým běžně prodávaný kvasnicový chléb činí zdravotní problémy. Tegralové pečivo je chuťově, druhově, konzistencí i počtem možných přísad velmi variabilní.
Autor: | Hana Opatřilová |
Nakladatel: | EUROMEDIA GROUP, k.s. (KK) |
ISBN: | 978-80-86231-13-6 |
Rok vydání: | 2000 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 92 |
Zařazení: | kuchařské recepty • pečivo |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Výživa dětí chutně, pestře, moderně
Jarmila Mandžuková
-
Co pít, když ...
Jarmila Mandžuková
-
Kuchařka podle snáře
Pavel Martin
-
Toulky českou minulostí 13
Petr Horálek
-
Rakytník řešetlákový
Pavel Valíček; Emil V. Havelka
-
Toulky českou minulostí 12.díl
Petr Hora-Hořejš
-
Co jíst, když ...
Jarmila Mandžuková
-
Toulky českou minulostí 11.díl
Petr Hora-Hořejš
-
Toulky minulostí světa 10
Zdeněk Volný
-
Zázračné léky přírody
Jarmila Mandžuková
-
Koření a jeho léčivé účinky
Pavel Valíček
-
Frýdlantsko 63
-
Toulky minulostí světa 8.
Zdeněk Volný
-
Tajemství Konopiště
Rudolf Mihola
-
Jeseníky Šumpersko Kralický Sněžník 9
-
Léčivé rostliny Číny a Vietnamu 1. dí...
Pavel Vašíček