Zdravě a rychle s Lučinou
66 Kč 68 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Možnosti využití sýru Lučina jsou velmi široké. Jednoduchým způsobem můžeme tento sýr použít v chuťově i typově odlišných pokrmech - sladkých i slaných, studených i teplých. Z jediného receptu ve sladké verzi tak můžeme mít například krém, zmrzlinu i sladkou omáčku na moučníky, zatímco ve slané verzi to bude zálivka na zeleninový salát nebo pomazánka. Lučina = pomazánka to nás asi napadne nejčastěji, ale už jste zkusili polévku, omáčku nebo sladký lahodný likér?
Autor: | Hana Opatřilová |
Nakladatel: | EUROMEDIA GROUP, k.s. (KK) |
ISBN: | 978-80-86231-16-7 |
Rok vydání: | 2001 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 64 |
Zařazení: | kuchařské recepty • sýrová jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Tegralové pečivo
Hana Opatřilová
-
Výživa dětí chutně, pestře, moderně
Jarmila Mandžuková
-
Co pít, když ...
Jarmila Mandžuková
-
Kuchařka podle snáře
Pavel Martin
-
Toulky českou minulostí 13
Petr Horálek
-
Rakytník řešetlákový
Pavel Valíček; Emil V. Havelka
-
Toulky českou minulostí 12.díl
Petr Hora-Hořejš
-
Co jíst, když ...
Jarmila Mandžuková
-
Toulky českou minulostí 11.díl
Petr Hora-Hořejš
-
Toulky minulostí světa 10
Zdeněk Volný
-
Zázračné léky přírody
Jarmila Mandžuková
-
Koření a jeho léčivé účinky
Pavel Valíček
-
Frýdlantsko 63
-
Toulky minulostí světa 8.
Zdeněk Volný
-
Tajemství Konopiště
Rudolf Mihola
-
Jeseníky Šumpersko Kralický Sněžník 9