Čínská kuchyně v redukční variantě
60 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Výhody i rizika čínské kuchyně z obecně redukčního hlediska. 42 receptů na teplá i studená jídla respektujících pravidla správné výživy. Recepty jsou sestaveny tak, aby jídla byla co nejméně kalorická. Součástí každého receptu jsou údaje o obsahu tuku a energetické hodnotě. Recepty označené DIA, jsou vhodné i pro diabetiky.
Autor: | Eva Müllerová |
Nakladatel: | Vydavatelství MAC,spol.s.r.o. |
ISBN: | 80-86015-67-X |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 32 |
Zařazení: | kuchařské recepty • čínská jídla • redukční diety |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Diety při onemocnění celiakií (nesnáš...
Oldřich Pozler; Jaroslav Hejzlar
-
Diety při onemocnění hepatitidou Nové...
Jiří Horák; Tamara Starnovská
-
Myšlenky moudrosti
Louise L. Hay
-
Sudoku pro volný čas
Adéla Müllerová
-
Umění francouzské kuchyně
Julia Child
-
Kuchařka pro syna - Vaření nemusí být...
Rydrych Bohumil, Vracovský Filip
-
Knedlíky
Jarmila Mandžuková
-
Jak zhubnout těch blbých 6 kilo
Barbora Topinková, Mariana Francová
-
Amaranth vaříme a pečeme z pokladů st...
Kohout
-
RAW kuchařka
Dunja Gulin
-
Kuchařka pro psy na každý den
Prošková Zdenka
-
Diety při onemocnění ledvin
Vladimír Teplan
-
Diety při onemocnění mentální anorexi...
Dagmar Benešová
-
Diety při onemocnění anémií
Ladislav Rosa; Tamara Starnovská
-
Diety při onemoc.pept.vředy II
Tamara Starnovská
-
Diety při dětských průjmech
Daniela Tůmová