Italská kuchyně
54 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
prověřené a vyzkoušené recepty na rychlé, snadné a chutné pokrmy italské kuchyně
přehled potřebných surovin
podrobné návody k přípravě s průměrnou dobou vaření
výživná hodnota každého pokrmu
žádné speciální kuchyňské vybavení
Autor: | Kolektiv Autorů |
Nakladatel: | REBO PRODUCTIONS CZ, s.r.o. |
ISBN: | 80-7234-345-9 |
Rok vydání: | 2004 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 48 |
Zařazení: | kuchařské recepty • italská jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Česká raw food
Kolektiv Autorů
-
Pochoutky pro hosty - Pomazánky, salá...
Kolektiv Autorů
-
Rodinná encyklopedie vaření
Kolektiv Autorů
-
Bezlepové dobroty nejen pro celiatiky
Kolektiv Autorů
-
Šéf kuchařka
Kolektiv Autorů
-
Jíme zdravě a pečeme s láskou – 90 sl...
Kolektiv Autorů
-
Jak jíme zdravě na jaře: Průvodce zdr...
Kolektiv Autorů
-
Neobyčejné těstoviny - Úžasná jídla s...
Kolektiv Autorů
-
Jíme zdravě - Velikonoční speciál : 3...
Kolektiv Autorů
-
Lahodná drůbež - Vynikající recepty z...
Kolektiv Autorů
-
Přehled středoškolského učiva českého...
Kolektiv Autorů
-
Floristika
Kolektiv Autorů
-
Velká kniha Vaření a Pečení
Richard Carroll
-
Nejen pečení s čokoládou
-
Podlahy
Élisabeth Livolsi
-
Autíčkové knížky pro kluky a pro holky