Kuchařka Elektrická pečící trouba pro začátečníky
81 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Autorka seznamuje čtenáře s různými funkcemi elektrické pečící trouby, od klasického pečení po pečení horkým vzduchem a grilování, uvádí, kdy na co jakou funkci použít a při jakých teplotách péci.
Autor: | Alena Doležalová; Vladimír Doležal; Miloslav Martenek |
Nakladatel: | Nakladatelství DONA s.r.o. |
ISBN: | 80-86136-86-8 |
Rok vydání: | 2001 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 140 |
Zařazení: | jídla • kuchařské recepty |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Oblíbené kuřecí recepty
Alena Doležalová
-
Pražská labužnická zastavení
Pavlína Filipovská; Lubomír Trávníček
-
Těstoviny
Alena Winnerová
-
Kochbuch
Vladimír Doležal
-
Jídlo, které je skutečným jídlem
Barbora Havlová
-
Domácí pekárna
Radka Hrevušová
-
Domácí krabičková dieta 3
Alena Doležalová
-
Raději vidličky než nože
Gene Stone
-
Umělá inkubace a ruční odchov papoušků
Matthias Reinschmidt
-
Dobrman
Ivana Lupečková
-
Domáca krabičková diéta
Alena Doležalová
-
Lovy s kamerou
Jiří Siegelbauer
-
Černí kakaduové
Neville Connors
-
Leonberger - nové vydání
Daniela Pavlovská-Kuntová
-
Proudy z červené země
Natasha Illum Berg
-
Daně s úsměvem
Václav Boněk