Kuchyně křížem krážem
28
%
198 Kč 275 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Autor nabízí recepty od dob našich babiček až po současnost, uvádí praktické rady v oblasti vaření, konzervování, uskladňování potravin a sklizené zeleniny a ovoce. Vysvětluje kuchařské pojmy, seznamuje s méně známými surovinami – kořením, ovocem, zeleninou, rybami apod. Knihy dotvářejí charakteristiky zahraničních kuchyní. Nejen začínají hospodyňky, ale i ty zkušenější zde naleznou mnoho důležitých a nových informací. (Druhé přepracované vydání.)
Autor: | Vladimír Hůna |
Nakladatel: | Nakladatelství DONA s.r.o. |
ISBN: | 80-7322-026-1 |
Rok vydání: | 2002 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 238 |
Zařazení: | jídla • kuchařské recepty |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Oblíbené kuřecí recepty
Alena Doležalová
-
Pražská labužnická zastavení
Pavlína Filipovská; Lubomír Trávníček
-
Těstoviny
Alena Winnerová
-
Kochbuch
Vladimír Doležal
-
Jídlo, které je skutečným jídlem
Barbora Havlová
-
Domácí pekárna
Radka Hrevušová
-
Domácí krabičková dieta 3
Alena Doležalová
-
Raději vidličky než nože
Gene Stone
-
Umělá inkubace a ruční odchov papoušků
Matthias Reinschmidt
-
Dobrman
Ivana Lupečková
-
Domáca krabičková diéta
Alena Doležalová
-
Lovy s kamerou
Jiří Siegelbauer
-
Černí kakaduové
Neville Connors
-
Leonberger - nové vydání
Daniela Pavlovská-Kuntová
-
Proudy z červené země
Natasha Illum Berg
-
Daně s úsměvem
Václav Boněk