Speciality kuchyně Středomoří
12
%
131 Kč 149 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Vzpomínáte si ještě na hospůdku na nábřeží u Středozemního moře? A na skvělá jídla, která tam servírovali? Křupavý pršut, garnáty se špenátem, mořská parma s olivami a fetou… Všechny tyto dobroty si nyní můžete uvařit sami. V knize naleznete recepty na přípravu pokrmů o několika chodech, ale také recepty na vynikající dezerty a malá občerstvení pro slavnostní příležitosti. Recepty jsou přehledně uspořádány, obsahují informace o výživné hodnotě pokrmu a o době potřebné k jeho přípravě.
Prohřejte svou kuchyň odlesky teplého středomořského slunce!
Autor: | |
Nakladatel: | Rebo |
ISBN: | 80-7234-542-7 |
Rok vydání: | 2006 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu matná |
Počet stran: | 320 |
Zařazení: | kuchařské recepty • národní jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Dorty a dezerty (Edice Apetit)
-
Tajemství východu - aneb To nej ... (...
-
Polévky (Edice Apetit)
-
Saláty (Edice Apetit)
-
Moučníky (Edice Apetit)
-
Bon appétit! aneb Lekce francouzské k...
-
Koláče (Edice Apetit)
-
Mamma mia! aneb To nejlepší od italsk...
-
Latinská Amerika (Edice Apetit)
-
Těstoviny (Edice Apetit)
-
Honzo, vstávej! aneb Vařime česky od ...
-
Celozrnné vánoční pečivo
-
100 pokladů naší planety: Národní parky
-
Darčekové poukážky pre mamku
Summersdale
-
Poslechni si a pohlaď: Veselá farma
Kolektiv Autorů
-
Poslechni si a pohlaď: Nezkrotná džungle
Kolektiv Autorů