Culinaria Španělsko
25
%
524 Kč 699 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Kuchyně každého národa je její příroda v hrnci," řekl katalánský spisovatel Josep Pla. S Culinarií Španělsko, navazující na knihu Culinaria Francie, budete tedy poznávat rozmanitosti španělské země, přírody i kultury a odstíny neznámých chutí její kuchyně. Už samotná odlišnost klimatických podmínek dává tušit, že zde nemůže existovat jednotná národní kuchyně. Na chladném a vlhkém severu najdeme jiné plodiny než v mírném klimatu u Středozemního moře nebo na chudé náhorní plošině středního Španělska. Recepty v knize reprezentují jednotlivé regionální kuchyně, které zůstávají věrné svým tradicím - máte možnost vyzkoušet například katalánský rybí kotlík, česnekovou polévku z kraje La Manche, valencijskou paellu či mandlové bochánky z Andalusie. Kniha je pozvánkou na kulinární cestu po Španělsku - cesta k srdci vede prostě žaludkem.
Nakladatel: | Slovart |
ISBN: | 978-80-7391-269-7 |
Rok vydání: | 2009 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná s přebalem lesklá |
Počet stran: | 488 |
Zařazení: | příručky • kuchařské recepty • gastronomie • potraviny • kuchařské suroviny • pochutiny • španělská jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Kuchařka pro dceru - 5. přepracované ...
Jana Florentýna Zatloukalová
-
Vaříme podle Herbáře - 200 receptů a ...
Kateřina Winterová
-
World of WarCraft - Oficiální kuchařka
Chelsea Monroe-Cassel
-
Moje domácí kuchyně
Pohlreich Zdeněk
-
Umění francouzské kuchyně
Julia Child
-
Kuchařka ze Svatojánu
Eva Francová
-
Vaříme pro kojence a batolata
Olga Mengerová
-
Bible dětských pokrmů
Karmel, Annabel
-
Receptury studených pokrmů
Jaroslav Runštuk
-
Helenčino pečení Sváteční cukroví
Helena Vybíralová
-
Kuchařka pro nejmenší
Ivana Tremlová
-
Udírny a uzení
Egon M. Binder
-
Středověk v nás
Martin Nodl
-
Dream. Design. Live.
Contreras, Paloma
-
Port Royal
Pfister Alexander
-
Carcassonne: Rozšíření 1:Hostince a k...
Wrede Klaus-Jürgen