Provence Škola provensálské kuchyně
440 Kč 499 Kč
Provence a kouzla její venkovské kuchyně. Tato publikace je koncipována jako týdenní škola vaření, která vám umožní vychutnat si autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto místě narodil a vyrostl, je považován za guru provensálského stravování. Půjdete s ním na rybí trh, do tradičního pekařství, k výrobcům sýrů, dozvíte se od něj, jak místní získávají ze surovin nejlepší chutě a vůně... Vybrat si můžete z více než sta receptů. Ochutnejte tapenádu, kaparovou pastu, cuketové smaženky, jehněčí kýtu či jahodový coulis.
Autor: | Giu Gedda; Marie-Pierre Moineová |
Nakladatel: | Slovart |
ISBN: | 978-80-7391-315-1 |
Rok vydání: | 2009 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu matná |
Počet stran: | 352 |
Zařazení: | kuchařské recepty • Provence (Francie) • francouzská jídla |
-
The tales of beedle the bard
J. K. Rowling
-
Chlapeček
Elle Mendenhall
-
Holčička
Elle Mendenhall
-
Lada
-
Harry Potter and the Deathly Hallows
J. K. Rowling
-
Bruce Springsteen
Gillian G. Gaar
-
Dylan Album za albem
Jon Bream
-
Culinaria Francie
-
101 psích triků pro děti
Kyra Sundanceová
-
Česko
Zdeněk Thoma
-
Čtyřicítka na krku
Jenny Kempe
-
La Fontaine
Jean de La Fontaine
-
Moldau + CD
Ivan Matějka
-
Nejdražšímu tátovi
Pam Brown
-
Auta, vlaky, lodě a letadla
-
Úžasná planeta
Filip Kulisev