Provence Škola provensálské kuchyně
440 Kč 499 Kč
Provence a kouzla její venkovské kuchyně. Tato publikace je koncipována jako týdenní škola vaření, která vám umožní vychutnat si autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto místě narodil a vyrostl, je považován za guru provensálského stravování. Půjdete s ním na rybí trh, do tradičního pekařství, k výrobcům sýrů, dozvíte se od něj, jak místní získávají ze surovin nejlepší chutě a vůně... Vybrat si můžete z více než sta receptů. Ochutnejte tapenádu, kaparovou pastu, cuketové smaženky, jehněčí kýtu či jahodový coulis.
Autor: | Giu Gedda; Marie-Pierre Moineová |
Nakladatel: | Slovart |
ISBN: | 978-80-7391-315-1 |
Rok vydání: | 2009 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu matná |
Počet stran: | 352 |
Zařazení: | kuchařské recepty • Provence (Francie) • francouzská jídla |
-
Culinaria Francie
-
Cucina ceca
Lea Filipová
-
K.
Roberto Calasso
-
Česká kuchyně německy
Lea Filipová
-
Nejchutnější vánoční cukroví s origin...
Brubaker, Ed
-
Detox Smoothies
Elig Maranik
-
Culinaria Itálie
Claudia Piras
-
Vášeň pro grilování
Menta, Angelo
-
Sladké
Ottolenghi Yotam
-
Gordon Ramsay Chutně a rychle
Gordon Ramsay
-
Jak vaří šéfkuchaři
Farrimond, Stuart
-
Zdobení dortů
Autumn Carpenter
-
Zeleninové zázraky z jednoho plechu
Liz Franklin
-
Jamie Oliver Everyday Super Food
Jamie Oliver
-
Jak grilovat
Steven Raichlen
-
The Silver Spoon