Česká domácí kuchařka
11
%
247 Kč 279 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Druhý díl České domácí kuchařky je opět založen výhradně
na tradičních receptech naší kuchyně, zaznamenaných v rodinných
receptech a kuchařských knihách zejména 20. a 30. let minulého
století. Více než 200 stran knihy je tentokrát rozčleněno do oddílů
Předkrmy, Polévky, Hlavní jídla a dezerty a doplněna několika
speciálními sekcemi. Jsou to Zelenina a ovoce v české kuchyni,
Masopust, velikonoční speciality, Dožínky a Vánoční cukroví.
Autor: | Jitka Rákosníková |
Nakladatel: | Mladá fronta |
ISBN: | 978-80-204-2337-5 |
Rok vydání: | 2011 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 224 |
Zařazení: | kuchařské recepty • česká jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Jak se hubne v Čechách
Petra Lamschová; Petr Havlíček; Lenka Černá
-
Politická kuchařka aneb Vaříme s poli...
Jan Burian
-
Jídlo jako životní styl III.
Petra Lamschová
-
Akutní kardiologie
Jiří Kettner
-
Lidské tělo
-
Proč mluvíme česky
Daniela Krolupperová
-
Zvířata Deskové hry
-
Lidské tělo
Philip Ardagh
-
Má léta u Diora
Suzanne Lulingová
-
Deník Mimoňky
Rachel Renée Russellová
-
Něžný barbar
Bohumil Hrabal
-
Dita Saxová
Arnošt Lustig
-
Svatby v domě
Bohumil Hrabal
-
Klofáci
Miloš Kratochvíl
-
Komisař Vrťapka a prokletí zubu moudr...
Petr Morkes
-
Bouráci
Miloš Kratochvíl