Česká domácí kuchařka
11
%
247 Kč 279 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Druhý díl České domácí kuchařky je opět založen výhradně
na tradičních receptech naší kuchyně, zaznamenaných v rodinných
receptech a kuchařských knihách zejména 20. a 30. let minulého
století. Více než 200 stran knihy je tentokrát rozčleněno do oddílů
Předkrmy, Polévky, Hlavní jídla a dezerty a doplněna několika
speciálními sekcemi. Jsou to Zelenina a ovoce v české kuchyni,
Masopust, velikonoční speciality, Dožínky a Vánoční cukroví.
Autor: | Jitka Rákosníková |
Nakladatel: | Mladá fronta |
ISBN: | 978-80-204-2337-5 |
Rok vydání: | 2011 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 224 |
Zařazení: | kuchařské recepty • česká jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Něžný barbar
Bohumil Hrabal
-
Dita Saxová
Arnošt Lustig
-
Svatby v domě
Bohumil Hrabal
-
Perlička na dně
Bohumil Hrabal
-
Vita nuova
Bohumil Hrabal
-
Kluby poezie
Bohumil Hrabal
-
Květen 1945 na Mělníku
Dalibor Státník; Tomáš Jakl
-
Člověk mezi lidmi
Jiří Siegel
-
Ravel
Jean Echenoz
-
Výchova podle slavných maminek
Markéta Behinová
-
Velká kniha o Vánocích
Lucie Kochová
-
Dvanáct knih, které změnily svět
Melvyn Bragg
-
Povídky o skvělé zemi
E. L. Doctorow
-
Veliké zvíře samoty
Evald Flisar
-
Víkend s Miriam
Marta Davouze
-
Konec velkých prázdnin
Pavel Kohout