Mare Nostrum
10
%
224 Kč 249 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Tradiční středomořská strava je typem stravy, která i přes značnou různorodost a místní odlišnosti spojovala a částečně dodnes spojuje národy žijící na pobřeží Středozemního moře.
Pojem „středomořská strava“ je třeba chápat komplexně jako propojení stravy a životního stylu, způsobu stravování a jeho pozitivního vlivu na zdraví člověka, zejména pokud jde o prevenci kardiovaskulárních chorob. O mimořádném významu tohoto výživového modelu svědčí i fakt, že v listopadu 2010 organizace UNESCO zařadila „středomořskou stravu“ na seznam nemateriálního kulturního dědictví lidstva. Kniha není jen pojednáním o ideálním způsobu stravování, ale přináší rovněž řadu starých i nových receptů středomořské kuchyně.
Autor: | Mauro Ruggiero |
Nakladatel: | Nakladatelství TRITON,s.r.o. |
ISBN: | 978-80-7387-438-4 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 208 |
Zařazení: | příručky • jídla • kuchařské recepty • gastronomie |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Barevná dieta
Marcia Zimmerman
-
Hypnoporod
Marie F. Mongan
-
Nemoc jako cesta
Thorwald Dethlefsen; Ruediger Dahlke
-
Pouštní kopí
Peter V. Brett
-
Kineziologie
Dylevský Ivan
-
Základy anatomie
Dylevský Ivan
-
Šerá hlídka
Sergej Lukjaněnko; Milan Fibiger
-
Shiatsu Cesta ke zdraví a spokojenosti
Darja Havelková; Pavlína Kotrbatá; Jiří Hlaváček
-
Tetovaný
Peter V. Brett
-
Heinrich Himmler
Heinrich Himmler
-
Mikuláš, Ježíšek, pan Vrána a my
Miloš Kratochvíl; Markéta Vydrová
-
Doba jedová 5
Jeffrey M. Smith
-
Abaddonova brána
James S. A. Corey
-
Nová hlídka
Sergej Lukjaněnko
-
Cizinec
Maks Fraj
-
Úžeh
Rachel Caine