Polévky
21
%
78 Kč 99 Kč
Expedujeme 1 až 2 dny
Sleva až 70% u třetiny knih
Polévka patří k nejoblíbenějším jídlům nejen u nás, ale i v zahraničí. Obvykle ji podáváme před hlavním jídlem, nezřídka ji však konzumujeme i jako jídlo samostatné. Polévka je jednoduše řečeno základ naší stravy (odtud rčení "polévka je grunt..."). Polévek existuje nepřeberné množství, masovými vývary počínaje, přes rozmanité zeleninové polévky až po kulinářské polévkové speciality. Alexandr Žurman (1947-2010), dlouholetý ředitel Nakladatelství Olympia, mezi jehož koníčky vaření vždycky patřilo, připravil se svou ženou Evou pro čtenáře pestrý výběr receptů na polévky na každý týden.
Autor: | Alexandr Žurman |
Nakladatel: | Nakladatelství Olympia, a.s. |
ISBN: | 978-80-7376-299-5 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 66 |
Zařazení: | kuchařské recepty • polévky |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Guláše a jejich příbuzní
Alexandr Žurman
-
Větrné mlýny
Iva Hoňková
-
Itálie
Josef Škvor
-
Šluknovsko
Taťána Březinová; Milan Holenda
-
Rodné domy
Jiří Martínek
-
Na sever za ženichem a nevěstou
Tomasz Nogol
-
Loď Ahój
Ondřej Vitouš
-
České Vánoce
Pavel Toufar
-
Podkrkonoší
Marcela Nováková; Jiří Morávek
-
Jak nebýt v New Yorku
Olga Walló
-
Bulharsko
Jiří Martínek
-
Městské věže
Zdeněk Fišera
-
Amerika Cestování s Olinkou
George Knessl
-
Dvojhlas
Lubomír Rys
-
Soukromá válka
Barbara Cleverly
-
Slasti a strasti
Ivan Brož