Polévky
138 Kč
Expedujeme 1 až 2 dny
Sleva až 70% u třetiny knih
Polévka patří k nejoblíbenějším jídlům nejen u nás, ale i v zahraničí. Obvykle ji podáváme před hlavním jídlem, nezřídka ji však konzumujeme i jako jídlo samostatné. Polévka je jednoduše řečeno základ naší stravy (odtud rčení "polévka je grunt..."). Polévek existuje nepřeberné množství, masovými vývary počínaje, přes rozmanité zeleninové polévky až po kulinářské polévkové speciality. Alexandr Žurman (1947-2010), dlouholetý ředitel Nakladatelství Olympia, mezi jehož koníčky vaření vždycky patřilo, připravil se svou ženou Evou pro čtenáře pestrý výběr receptů na polévky na každý týden.
Autor: | Alexandr Žurman |
Nakladatel: | Nakladatelství Olympia, a.s. |
ISBN: | 978-80-7376-299-5 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 66 |
Zařazení: | kuchařské recepty • polévky |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Guláše a jejich příbuzní
Alexandr Žurman
-
Itálie
Josef Škvor
-
Větrné mlýny
Iva Hoňková
-
Dvojhlas
Lubomír Rys
-
Soukromá válka
Barbara Cleverly
-
Slasti a strasti
Ivan Brož
-
Dáma
Václav Marek
-
Životy na schovávanou
Slávka Poberová
-
Minimum proti stresu
Jan Cimický
-
Minimum chovatele
Petr Skalka
-
Jsem Baťa, dokážu to!
Jozef Banáš
-
Šluknovsko
Taťána Březinová; Milan Holenda
-
Zločiny na zámku Jezreel
Dornford Yates
-
Bulharsko
Jiří Martínek
-
Městské věže
Zdeněk Fišera
-
Rodné domy
Jiří Martínek