Francouzská kuchyně v redukční variantě
60 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Výhody i rizika francouzské kuchyně z obecně redukčního hlediska. 38 receptů na teplá i studená jídla respektujících pravidla správné výživy. Recepty jsou sestaveny tak, aby jídla byla co nejméně kalorická. Součástí každého receptu jsou údaje o obsahu tuku a energetické hodnotě potravin. Recepty označené DIA jsou vhodné i pro diabetiky.
Autor: | Pavla Myslíková |
Nakladatel: | Vydavatelství MAC,spol.s.r.o. |
ISBN: | 80-86015-74-2 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 31 |
Zařazení: | kuchařské recepty • redukční diety • francouzská jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Diety při onemocnění mentální anorexi...
Dagmar Benešová
-
Diety při onemoc.pept.vředy II
Tamara Starnovská
-
Diety při dětských průjmech
Daniela Tůmová
-
Stravování při nádorových onemocněních
Kužela Lubomír
-
RRL: Diety při onem.ateroskl.
Pavel Gregor
-
Vytváření informačního zázemí škol
Zdeněk Jonák
-
Strážce osudu
Michal Řeháček
-
Komplet 2 ks Tma na konci tunelu a Ne...
Petr Litoš