Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 18.04
PPL Pátek 18.04
Osobní odběr Pondělí 21.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Französische Küchenfachausdrücke im Überblick. Manuel de terminologie gastronomique pour cuisiniers

Französische Küchenfachausdrücke im Überblick. Manuel de terminologie gastronomique pour cuisiniers

434  Kč 434 Kč

Odesíláme do 5 až 7 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
Alle relevanten Fachausdrücke systematisch und übersichtlich dargestellt
Autor:
Nakladatel: De Gruyter
Rok vydání: 2003
Jazyk : GER-FRE
Vazba: Paperback / softback
Počet stran: 154
Mohlo by se vám také líbit..