S vareškou dvoma tisícročiami (slovensky)
27
%
285 Kč 392 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Bohato ilustrovaná kniha sa zoaberá gastronómiou Bratislavy, jej dvojtisícročnou kontinuitou a vývojom v priebehu stáročí.Gastronomické tradície nie sú len o dobrom jedle a výbornom víne, ale predovšetkým o spôsobe a štýle života etnicky zmiešaného a mulitkultúrneho mesta.Publikácia s bohatým dokumentačným sprievodom vychádza v edícii Ilustrované dejiny a je rozšírená o dobové recepty našich predkov.
Autor: | Vladimír Tomčík |
Nakladatel: | PERFEKT,a.s.,vydavatelství |
ISBN: | 978-80-8046-368-7 |
Rok vydání: | 2008 |
Jazyk : | Slovenština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu matná |
Počet stran: | 272 |
Zařazení: | monografie • slovenská jídla • Bratislava (Slovensko) • dějiny gastronomie |
Další knihy z edice Ilustrované dejiny