Nové předpisy pro hygienu veřejného stravování
9
%
151 Kč 165 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Úspěšný titul, který vychází již ve čtvrtém vydání, zahrnuje soubor předpisů potřebných pro management a zaměstnance provozoven: zákon o ochraně veřejného zdraví, platné znění novelizované vyhlášky č. 137/200 Sb., tři přímo účinná nařízení Evropského parlamentu, Rady a Komise a pracovní dokumenty EU, které dávají provozovatelům návod k dosažení mezinárodního hygienického standardu založeného na principech HACCP.
Součástí publikace je obšírné vysvětlení změn v právní úpravě, novinek a praktická doporučení.
Publikace je určena k prvnímu seznámení s novou problematikou pro široký okruh majitelů a zaměstnanců provozoven veřejného stravování.
Nakladatel: | Martin Novotný - Newsletter |
ISBN: | 80-7350-078-7 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Kniha |
Mohlo by se vám také líbit..
-
The Usborne First Thousand Words In E...
Amery, Heather
-
Longman Active Study Dictionary, Fith...
-
Deutsches Aussprachewörterbuch
Krech, Eva-Maria
-
Mein Bilderwörterbuch, Deutsch - Poln...
Çelik, Ahmet
-
Wortstark Wörterbuch
Baurmann, Jürgen
-
Stowasser primus, Schulwörterbuch
Losek, Fritz
-
Langenscheidt Handwörterbuch Russisch
Daum, Edmund
-
Griechisch-deutsches Schulwörterbuch ...
Gemoll, Wilhelm
-
A Capite Ad Calces
-
Mein Französisch Bildwörterbuch
Wieker, Katharina
-
The Oxford Dictionary of Synonyms and...
-
Oxford English Mini Dictionary
Soanes, Catherine