Maso
212 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Kuchařka z Edice Apetit v paperbackové podobě vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách – vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu:
Hovězí & telecí maso, Vepřové maso, Jehněčí & kůzlečí maso, Králík, Zvěřina, Mleté maso, Domácí zabijačka & uzené maso, Grilování, Omáčky & knedlíky, Na nákupu & v kuchyni.
V kuchařce Maso najdete klasické české úpravy masa, proslulé světové recepty a tajné tipy nejlepších kuchařů. Podle našeho podrobného návodu je uvaří i začátečníci.
| Nakladatel: | BURDA Media 2000 s.r.o. |
| ISBN: | 978-80-87575-37-6 |
| Rok vydání: | 2015 |
| Jazyk : | Čeština |
| Druh: | Kniha |
| Vazba: | Vázaný |
| Počet stran: | 180 |
| Zařazení: | kuchařské recepty • masitá jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Atlas odlehlých ostrovů
Judith Schalansky
-
Thajsko - ostrovy a pláže - Lonely Pl...
neuveden
-
Atlas prokletých míst
Le Carrer, Olivier
-
Madeira do kapsy - Lonely Planet
neuveden
-
Všechny alpské čtyřtisícovky
Peter Donatsch
-
6 kontinentů Příběhy z cest
Jiří Kolbaba; Jiří Kolbaba
-
Švýcarsko - průvodce
Jaroslav Kalivoda
-
Českosaské Švýcarsko
Zdeněk Patzelt
-
Merian 27 - Lago di Garda
Pia De Simony
-
Korsika - Turistický průvodce - 4. vy...
David Abram
-
Krkonoše
Jiří Zeman
-
Šumava ještě tajemnější
Veronika Rubínková
-
Moderní letecká výzbroj
Dougherthy Martin J.
-
Bez masa
-
Vánoce
redakce časopisu Apetit
-
Ryby a plody moře
redakce časopisu Apetit
