Myslivec a rybář v kuchyni
26
%
107 Kč 145 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Více než 300 originálních receptů na přípravu zvěřiny a ryb, které autor zaznamenal z velké části mezi profesionálními a matérskými myslivci a rybáři. Součástí jsou i recepty ze specializovaných restaurací.
Autor: | Vladimír Doležal; Vladimír Doležal; Miloslav Martenek |
Nakladatel: | Nakladatelství DONA s.r.o. |
ISBN: | 80-7322-007-5 |
Rok vydání: | 2001 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 198 |
Zařazení: | kuchařské recepty • rybí jídla • zvěřinová jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Oblíbené kuřecí recepty
Alena Doležalová
-
Domácí krabičková dieta 3
Alena Doležalová
-
Raději vidličky než nože
Gene Stone
-
Umělá inkubace a ruční odchov papoušků
Matthias Reinschmidt
-
Dobrman
Ivana Lupečková
-
Domáca krabičková diéta
Alena Doležalová
-
Lovy s kamerou
Jiří Siegelbauer
-
Pražská labužnická zastavení
Pavlína Filipovská; Lubomír Trávníček
-
Černí kakaduové
Neville Connors
-
Leonberger - nové vydání
Daniela Pavlovská-Kuntová
-
Těstoviny
Alena Winnerová
-
Kochbuch
Vladimír Doležal
-
Proudy z červené země
Natasha Illum Berg
-
Daně s úsměvem
Václav Boněk
-
Pohádkové příběhy od Boubínského potoka
Wimmer, Eva
-
Rychlé večeře
Alena Doležalová