Mleté mäso SK OTTOVOOttovo nakladatelstvo, s.r.o.Brožovaná bez přebalu lesklá80-7360-586-4 (slovensky)
28
%
168 Kč 232 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Klasické i úplne nové recepty na každú príležitosť. Mleté mäso na rôzne spôsoby - pestré recepty na rafinované aj jednoduchšie jedlá. Osvedčené recepty, ktoré sa vždy vydaria.
Nakladatel: | Ottovo nakladatelstvo, s.r.o. |
ISBN: | 80-7360-586-4 |
Jazyk : | Slovenština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 96 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Udírny a uzení
Egon M. Binder
-
Ottova kuchařka Řízky
-
Oblíbené kuřecí recepty
Alena Doležalová
-
Zvěřina a lahodná masa
Oldřich Dufek
-
Guláše
Tibor Kramár
-
Drůbež
Hana Sedláčková
-
Pochúťky a misy z hydiny
František Janata
-
Vášeň pro grilování
Menta, Angelo
-
Skewered
Bawdon, Marcus
-
The Chicken Soup Manifesto
Louis, Jenn; Squires, Kathleen
-
Pitmaster
Husbands, Andy
-
The Whole Fish Cookbook
Niland, Josh
-
Zlatý retriever
Bernard Bargh
-
Staré grécke báje a povesti
Eduard Petiška; Václav Fiala
-
Labradorský retriever
Bruce Fogle
-
Vojenské dejiny Slovenska a Slovákov
Vladimír Segeš