Drůbež
157 Kč 299 Kč
Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní prospěšnosti.
Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek gastronomických publikací Hany Sedláčkové přináší čtyři stovky receptů na polévky, hlavní pokrmy, saláty i chutné svačiny připravené z obvyklých i neobvyklých druhů drůbeže. Na kuřata, slepice, kohouty, kachny, husy jsme zvyklí, ale což takhle dopřát si pečenou perličku, kapouna na víně nebo holuba ve smetanové omáčce?
Autor: | Hana Sedláčková |
Nakladatel: | Ottovo nakladatelství, a.s. |
ISBN: | 978-80-7360-815-6 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 192 |
-
Technologie přípravy pokrmů 3
Hana Sedláčková
-
Technologie přípravy pokrmů 4
Hana Sedláčková
-
Technologie přípravy pokrmů 2
Hana Sedláčková
-
Technologie přípravy pokrmů 5
Hana Sedláčková
-
Technologie přípravy pokrmů 6
Hana Sedláčková
-
Pečieme na Vianoce
Hana Sedláčková
-
Oblíbené kuřecí recepty
Alena Doležalová
-
Matematika pro 9. ročník ZŠ, 1. díl –...
Odvárko Oldřich, Kadleček Jiří
-
Ottova kuchařka Řízky
-
Vaříme pro kojence a batolata
Olga Mengerová
-
Angličtina nejen pro samouky
Eva Tandlichová
-
Staré řecké báje a pověsti
Eduard Petiška
-
Ottův atlas výletní trasy Šumava
-
Matematické, fyzikální a chemické tab...
Radek Chajda
-
Naše dítě
Jaroslav Feyereisi; Petr Křepelka; Kolektiv autorů
-
Barrandov III
Pavel Maurer