Hydina (slovensky)
297 Kč 450 Kč
Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť.
Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov hydiny. Na kurčatá, sliepky, kačice a husi sme zvyknutí, ale čo tak vyskúšať pečenú prepelicu alebo holuba v smotanovej omáčke?
Autor: | Hana Sedláčková |
Nakladatel: | Ottovo nakladatelstvo, s.r.o. |
ISBN: | 978-80-7360-816-3 |
Jazyk : | Slovenština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 192 |
-
Drůbež
Hana Sedláčková
-
Technologie přípravy pokrmů 3
Hana Sedláčková
-
Technologie přípravy pokrmů 4
Hana Sedláčková
-
Technologie přípravy pokrmů 2
Hana Sedláčková
-
Technologie přípravy pokrmů 5
Hana Sedláčková
-
Technologie přípravy pokrmů 6
Hana Sedláčková
-
Pečieme na Vianoce
Hana Sedláčková
-
Zlatý retriever
Bernard Bargh
-
Staré grécke báje a povesti
Eduard Petiška; Václav Fiala
-
Vojenské dejiny Slovenska a Slovákov
Vladimír Segeš
-
Ottov historický atlas Slovensko
-
Moja prvá knížka o sexe
-
Benedikt XVI.
Eva Muroňová
-
Nemecký ovčiak
-
Diéta South Beach
-
Listen and Learn Cvičenia na počúvani...
Marie Zahálková