Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 24.12, 25.12, 26.12, 01.01 )
Česká pošta Úterý 31.12
PPL Úterý 31.12
Osobní odběr Čtvrtek 02.01
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

The Complete Book of Pork Butchering, Smoking, Curing, Sausage Making, and Cooking

The Complete Book of Pork Butchering, Smoking, Curing, Sausage Making, and Cooking
7 %

481  Kč 517 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Autor:
Nakladatel: Voyageur Press Inc
ISBN: 9780760349960
Rok vydání: 2016
Jazyk : Angličtina
Vazba: Paperback
Počet stran: 224
Mohlo by se vám také líbit..