Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 24.12, 25.12, 26.12, 01.01 )
Česká pošta Úterý 31.12
PPL Úterý 31.12
Osobní odběr Čtvrtek 02.01
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

The Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making

The Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making

642  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
\n

The Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making is an essential reference for DIY, self-sufficient farmers, ranchers, and hunters-with trusted step-by-step instructions on butchering and processing beef, pork, venison, lamb, poultry, and goats.

\n
Autor:
Nakladatel: Harvard Common Press,U.S.
ISBN: 9781558329874
Rok vydání: 2019
Jazyk : Angličtina
Vazba: Měkká
Počet stran: 224
Mohlo by se vám také líbit..