Mleté maso
24
%
114 Kč 149 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
V kuchyních celého světa naleznete mleté maso jako součást velmi oblíbených pokrmů, a to upravené do nejrůznějších tvarů, nastavované zeleninou, kořeněné i podávané s omáčkami. Oblíbenost mletého masa má na svědomí skutečnost, že se velmi snadno připravuje, je hospodárné a jeho rozmanitým ochucením lze z mála získat maximum. Mleté maso může být totiž nejen základem běžných večeří v každé rodině, ale i součástí slavnostích hostin.
Nakladatel: | Ottovo nakladatelství, a.s. |
ISBN: | 80-7181-197-1 |
Rok vydání: | 1997 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 96 |
Zařazení: | kuchařské recepty • masitá jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Udírny a uzení
Egon M. Binder
-
Ottova kuchařka Řízky
-
Oblíbené kuřecí recepty
Alena Doležalová
-
Zvěřina a lahodná masa
Oldřich Dufek
-
Guláše
Tibor Kramár
-
Drůbež
Hana Sedláčková
-
Vášeň pro grilování
Menta, Angelo
-
Skewered
Bawdon, Marcus
-
The Chicken Soup Manifesto
Louis, Jenn; Squires, Kathleen
-
Pitmaster
Husbands, Andy
-
The Whole Fish Cookbook
Niland, Josh
-
Eat the Beach
Christian, Fraser
-
Vaříme pro kojence a batolata
Olga Mengerová
-
Angličtina nejen pro samouky
Eva Tandlichová
-
Staré řecké báje a pověsti
Eduard Petiška
-
Ottův atlas výletní trasy Šumava