Kuře
48 Kč 49 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařkyZásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutekPostup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokemSpeciálně pořízené názorné fotografie
Nakladatel: | Ottovo nakladatelství, a.s. |
ISBN: | 80-7360-063-3 |
Rok vydání: | 2005 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 40 |
Zařazení: | kuchařské recepty • kuřecí jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Udírny a uzení
Egon M. Binder
-
Ottova kuchařka Řízky
-
Oblíbené kuřecí recepty
Alena Doležalová
-
Zvěřina a lahodná masa
Oldřich Dufek
-
Drůbež
Hana Sedláčková
-
Vášeň pro grilování
Menta, Angelo
-
Pitmaster
Husbands, Andy
-
The Whole Fish Cookbook
Niland, Josh
-
An A-Z of Pasta
Roddy, Rachel
-
The Bushcraft Field Guide to Trapping...
Canterbury, Dave
-
The Fish & Shellfish, World Encyc...
Kate Whitemanová; Jeni Wrightová; Angela Boggianová
-
Hardcore Carnivore
Pryles, Jess
-
Tvarohové zákusky a dezerty
-
Vaříme pro kojence a batolata
Olga Mengerová
-
Angličtina nejen pro samouky
Eva Tandlichová
-
Staré řecké báje a pověsti
Eduard Petiška