Kuře
48 Kč 49 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařkyZásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutekPostup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokemSpeciálně pořízené názorné fotografie
| Nakladatel: | Ottovo nakladatelství, a.s. |
| ISBN: | 80-7360-063-3 |
| Rok vydání: | 2005 |
| Jazyk : | Čeština |
| Druh: | Kniha |
| Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
| Počet stran: | 40 |
| Zařazení: | kuchařské recepty • kuřecí jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Tvarohové zákusky a dezerty
neuveden
-
Vaříme pro kojence a batolata
Olga Mengerová
-
Angličtina nejen pro samouky
Eva Tandlichová
-
Ottův atlas výletní trasy Šumava
-
Naše dítě
Jaroslav Feyereisi; Petr Křepelka; Kolektiv autorů
-
Barrandov III
Pavel Maurer
-
Řez ovocných stromů
Heidrun Holzförster
-
Kája Mařík 1
Felix Háj
-
Nejkrásnější pohádky
Josef Quis
-
Pes a jeho řeč
Gwen Bailey
-
Ottova kuchařka Řízky
-
Kája Mařík 2
Felix Háj
-
Ottův průvodce na cesty Italština
-
Pohádky a pověsti
Božena Němcová; Milada Marešová
-
Kája Mařík 3
Felix Háj
-
Staré pověsti české II
Alois Jirásek; Marie Formáčková
