Všetko o grilovaní (slovensky)
36
%
101 Kč 159 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Osvedčené aj nové recepty na prípravu grilovaných špecialít z mäsa, rýb, hydiny a zeleniny. Návody na prípravu príloh, omáčok, dipov a šalátov.
Nakladatel: | Ottovo nakladatelstvo, s.r.o. |
ISBN: | 80-7360-500-7 |
Rok vydání: | 2007 |
Jazyk : | Slovenština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 96 |
Zařazení: | kuchařské recepty • grilovaná jídla • grilování |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Udírny a uzení
Egon M. Binder
-
Ottova kuchařka Řízky
-
Oblíbené kuřecí recepty
Alena Doležalová
-
Zvěřina a lahodná masa
Oldřich Dufek
-
To najlepšie z mäsa
Zdenka Horecká
-
Drůbež
Hana Sedláčková
-
Pochúťky a misy z hydiny
František Janata
-
Vášeň pro grilování
Menta, Angelo
-
Pitmaster
Husbands, Andy
-
The Whole Fish Cookbook
Niland, Josh
-
An A-Z of Pasta
Roddy, Rachel
-
Forgotten Skills of Cooking
Allen, Darina
-
Zlatý retriever
Bernard Bargh
-
Staré grécke báje a povesti
Eduard Petiška; Václav Fiala
-
Vojenské dejiny Slovenska a Slovákov
Vladimír Segeš
-
Ottov historický atlas Slovensko