Maso v naší kuchyni
28
%
286 Kč 399 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Není předmětem této knihy rozebírat důležitost masa v naší výživě, ale je snahou celého obsahu přiblížit všem, kteří rádi vaří, jak maso dobře připravit k úpravě na všechny způsoby, které známe, tj. vaření, dušení, smažení, pečení a další úpravy. Snahou je sdělit, který druh masa je vhodný právě pro tu kterou úpravu. Doplněno fotografiemi Jiřího Poláčka
Autor: | Hana Kepáková |
Nakladatel: | Ladislav Timko |
ISBN: | 80-903413-3-0 |
Rok vydání: | 2006 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 320 |
Zařazení: | kuchařské recepty • masitá jídla |