Lexikon Grilování
21
%
102 Kč 129 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Lexikon pro letní dny vám přináší základy grilování i nejlepší recepty z celého světa. Najdete v něm vše co musíte vědět o grilování, druhy grilů i zásady správného grilování, recepty a regionální speciality z celého světa a samozřejmě nechybí ani rady a tipy pro zdravé grilování.
Nakladatel: | REBO PRODUCTIONS CZ, s.r.o. |
ISBN: | 80-7234-597-4 |
Rok vydání: | 2006 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Polstrovaná LUX |
Počet stran: | 68 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Udírny a uzení
Egon M. Binder
-
Ottova kuchařka Řízky
-
Oblíbené kuřecí recepty
Alena Doležalová
-
Zvěřina a lahodná masa
Oldřich Dufek
-
Drůbež
Hana Sedláčková
-
Vášeň pro grilování
Menta, Angelo
-
Pigs & Pork
Meller, Gill
-
The Chicken Soup Manifesto
Louis, Jenn; Squires, Kathleen
-
Pitmaster
Husbands, Andy
-
The Whole Fish Cookbook
Niland, Josh
-
An A-Z of Pasta
Roddy, Rachel
-
Forgotten Skills of Cooking
Allen, Darina
-
Rodinná encyklopedie vaření
Kolektiv Autorů
-
Velká kniha Vaření a Pečení
Richard Carroll
-
Podlahy
Élisabeth Livolsi
-
Autíčkové knížky pro kluky a pro holky