Recepty grilovanie (slovensky)
28
%
259 Kč 358 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Tepelná úprava pokrmov priamym ohňom, v žiarovisku, na kameni či otočnom systéme, je technickou skúsenosťou a nezriedka tajomstvom obľúbených kuchárov. Chutné a spoločensky atraktívne spôsoby prípravy, dochucovania a podávania grilovaných pochúťok sú príjemným spestrením letných večierkov, či radosti z pobytu v letnej kuchyni. V interiéri poskytuje gril a jeho obsluha veľké množstvo nápadov, ktoré zvýraznia preferenciu plnej prírodnej chuti nielen mäsitých pokrmov. Kniha, ktorá obsahuje veľké množstvo fotografií je názornou pozvánkou do sveta kulinárskych praktík
Nakladatel: | Svojtka&Co. |
ISBN: | 80-969413-5-6 |
Rok vydání: | 2006 |
Jazyk : | Slovenština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 160 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Udírny a uzení
Egon M. Binder
-
Ottova kuchařka Řízky
-
Oblíbené kuřecí recepty
Alena Doležalová
-
Zvěřina a lahodná masa
Oldřich Dufek
-
Guláše
Tibor Kramár
-
Drůbež
Hana Sedláčková
-
Pochúťky a misy z hydiny
František Janata
-
Vášeň pro grilování
Menta, Angelo
-
Skewered
Bawdon, Marcus
-
The Chicken Soup Manifesto
Louis, Jenn; Squires, Kathleen
-
Pitmaster
Husbands, Andy
-
The Whole Fish Cookbook
Niland, Josh
-
SAS Příručka jak přežít
John Wiseman
-
Jak věci fungují
-
Hádanky pro předškoláky od 3-4 let
-
Hádanky pro předškoláky od 5-6 let