Termín obdržení zásilky
Česká pošta Čtvrtek 16.01
PPL Čtvrtek 16.01
Osobní odběr Pátek 17.01
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Pečení, uzení, grilování ryb a masa

Pečení, uzení, grilování ryb a masa
33 %

146  Kč 219 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
V této knize naleznete nepřeberné množství nápadů a doporučení, jak si na zahradě nebo ve volné přírodě připravit tradiční či zcela originální lahůdky z ryb i z dalších druhů masa. Dozvíte se také všechno o správném nakládání, marinování a uzení studeným či teplým kouřem. Domácí kutilové zde najdou podrobný návod, jak si vyrobit dobře fungující udírnu. Vše doplňují desítky návodných fotografií a ilustrací. Stavba vlastní udírny či zařízení pro uzení studeným kouřem Příprava surovin před uzením – nasolování, marinování a kořenění Uzení horkým nebo studeným kouřem Grilování drůbeže a ryb Pečení masa ve žhavém uhlí Vaření lahodných nápojů nad ohništěm Netradiční recepty na rybí pochoutky Předpisy pro teplou i studenou kuchyniNaše rady a návody pomohou proměnit pečení ryb na otevřeném ohni v zajímavé dobrodružství a jejich konzumaci v nezapomenutelný zážitek.
Autor:
Nakladatel: Ottovo nakladatelství, a.s.
ISBN: 80-7360-483-3
Rok vydání: 2007
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 152
Zařazení: kuchařské recepty grilování uzení pečení rybí maso
Mohlo by se vám také líbit..