Pečenie, údenie, grilovanie rýb a mäsa (slovensky)
41
%
157 Kč 268 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Rady a návody z tejto knihy premenia aj pečenie rýb a mäsa na otvorenom ohni na zaujímavé dobrodružstvo a ich konzumáciu na nezabudnuteľný zážitok.
Autor: | Jürgen Lorenz |
Nakladatel: | Ottovo nakladatelstvo, s.r.o. |
ISBN: | 80-7360-484-1 |
Rok vydání: | 2007 |
Jazyk : | Slovenština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 152 |
Zařazení: | příručky • kuchařské recepty • grilovaná jídla • grilování • uzení • pečení • rybí maso |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Zlatý retriever
Bernard Bargh
-
Staré grécke báje a povesti
Eduard Petiška; Václav Fiala
-
Vojenské dejiny Slovenska a Slovákov
Vladimír Segeš
-
Ottov historický atlas Slovensko
-
Moja prvá knížka o sexe
-
Benedikt XVI.
Eva Muroňová
-
Nemecký ovčiak
-
Diéta South Beach
-
Listen and Learn Cvičenia na počúvani...
Marie Zahálková
-
Môj život
Michail Sergejevič Gorbačev
-
Vtáky
-
Angličtina pre jazykové školy a kurzy 3
Eva Tandlichová
-
Ottova rodinná kuchárka
Anna Schneiderová
-
Veľká noc
Christa Schmedes
-
Striebro pre Paľa
Jana Beránková
-
Kôň a jeho reč
Lesley Bayley