Klobásy, salámy, paštiky
18
%
180 Kč 219 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Práce na přípravě domácích masných výrobků vás bude nejen bavit, ale navíc budete mít jistotu, co do nich dáváte. A jak budou chutnat (nejen vám)! Bernhard Gahm je v německu uznávaným odborníkem a autorem knih. Zde vám přináší 63 osvědčených receptů, které ukazují, co lze doma vyrobit z hovězího, vepřového, jehněčího, kozího, drůbežího masa a ze zvěřiny: Vyzkoušejte salámy, párky, klobásy, jelita, jaternice, uzení, nasolování, plnění do střev nebo konzerv. Kromě toho kniha obsahuje návod, jak připravit šťavnaté uzené maso, šunku, chutné huspeniny a paštiky.
Autor: | Bernhard Gahm |
Nakladatel: | Metafora |
ISBN: | 80-247-2285-2 |
Rok vydání: | 2007 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 156 |
Zařazení: | kuchařské recepty • uzeniny • masné výrobky |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin w.2021
Bernhard Gahm
-
Udírny a uzení
Egon M. Binder
-
Něžná náruč rodičů
Eva Kiedroňová
-
Rozvíjej se, děťátko...
Eva Kiedroňová
-
Inteligentní investor
Benjamin Graham
-
Dítě školkou povinné
M. M. Cabicar
-
Jak prokouknout druhé lidi
Joe Navarro
-
Tesařské spoje
Manfred Gerner
-
Vývojová psychologie
Dana Krejčířová; Josef Langmeier
-
Moderní didaktika
Robert Čapek
-
Praha neznámá
Petr Ryska
-
Psychologie masových vrahů
Andrej Drbohlav
-
Kouzelná třída
Zuzana Pospíšilová
-
Pohyb s říkadly pro nejmenší
Zuzana Pospíšilová
-
Omalovánky Pixel Art
Joanna Webster
-
Jak se domluvit s kojencem a batoletem
Terezie Vasilovčík Šustová