Ottova kuchařka Řízky
47
%
157 Kč 299 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Více než 450 receptů na přípravu řízků z vepřového, telecího, hovězícho, drůbežího, králičího a skopového masa, z ryb, zvěřiny, sýra, vajec, zeleniny i hub.
Nakladatel: | Ottovo nakladatelství, a.s. |
ISBN: | 978-80-7360-858-3 |
Rok vydání: | 2009 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 184 |
Zařazení: | kuchařské recepty • řízky (jídla) |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Udírny a uzení
Egon M. Binder
-
Oblíbené kuřecí recepty
Alena Doležalová
-
Zvěřina a lahodná masa
Oldřich Dufek
-
Drůbež
Hana Sedláčková
-
Vášeň pro grilování
Menta, Angelo
-
The Whole Fish Cookbook
Niland, Josh
-
Food and Fire
Bawdon, Marcus
-
The Official Peaky Blinders Cookbook
Crockett, Keeley (Middle Tennessee State University); Rob, Peter (Middle Tennessee State University); Morris, Steven (Mi
-
Ekstedt
Ekstedt, Niklas
-
The Bushcraft Field Guide to Trapping...
Canterbury, Dave
-
The Fish & Shellfish, World Encyc...
Kate Whitemanová; Jeni Wrightová; Angela Boggianová
-
Hardcore Carnivore
Pryles, Jess
-
Retro kuchařka
Pavla Momčilová
-
Vaříme pro kojence a batolata
Olga Mengerová
-
Angličtina nejen pro samouky
Eva Tandlichová
-
Staré řecké báje a pověsti
Eduard Petiška