Maso, zvěřina, drůbež
28
%
357 Kč 499 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Hovězí, telecí, jehněcí, skopové a vepřové maso
Zvěřina, drůbež
Pštrosí a klokaní speciality, exotické druhy masa
Více než 100 tradičních i současných receptů
Praktické tipy pro nákup, opracování, přípravu a vaření
Autor: | Lucy Knox |
Nakladatel: | REBO PRODUCTIONS CZ, s.r.o. |
ISBN: | 80-7234-211-8 |
Rok vydání: | 2001 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná s přebalem lesklá |
Počet stran: | 256 |
Zařazení: | kuchařské recepty • masitá jídla • zvěřinová jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Rodinná encyklopedie vaření
Kolektiv Autorů
-
Velká kniha Vaření a Pečení
Richard Carroll
-
Podlahy
Élisabeth Livolsi
-
Autíčkové knížky pro kluky a pro holky
-
Báječná růžová
-
Smoothies a iné zdravé nápoje
-
Superpotraviny
-
Pečieme zdravo
-
Superpotraviny
-
Biblické příběhy
-
Talianska kuchyňa
-
U nás na farme
-
Varíme zo záhradky
-
Kouzelný jednorožec
-
Rok včelaře
Luke, Janet
-
Závodní autíčko