Glucosinolates
9
%
6717 Kč 7 398 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
This handbook is written by leading experts and structured in different sections addressing the natural occurrence of glucosinolates, their (bio-)synthesis, bioactivity, food processing of glucosinolate-containing vegetables, health and disease-related aspects, biotechnology, and methods applied in glucosinolate-research.
Nakladatel: | Springer International Publishing AG |
ISBN: | 9783319254616 |
Rok vydání: | 2017 |
Jazyk : | Angličtina |
Vazba: | Hardback |
Počet stran: | 473 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Kuba - Lonely Planet
Zita Janáčková; Lenka Andrýsková
-
Mapy - Atlas světa. jaký svět ještě n...
Mizielińští Aleksandra a Daniel
-
Atlas odlehlých ostrovů
Judith Schalansky
-
Transsibiřská magistrála
Václav Turek
-
Thajsko - ostrovy a pláže - Lonely Pl...
Zita Janáčková; Lenka Andrýsková
-
Atlas prokletých míst
Le Carrer, Olivier
-
Klíč k určování stromů - 123 nejběžně...
Dominika Dobrylovská
-
Michal Šopor: Americký deník
Michal Šopor
-
Madeira do kapsy - Lonely Planet
Zita Janáčková; Lenka Andrýsková
-
Ostrava ve vzpomínkách
Bohuslav Žárský
-
Thajsko
Ron Emmons; Paul Gray; Phillip Tang
-
Všechny alpské čtyřtisícovky
Peter Donatsch
-
Fruit Fly Research and Development i...
-
Strategy in Airline Loyalty
De Boer, Evert R.
-
Rheumatology in Questions
Moutsopoulos, Haralampos M.; Zampeli, Evangelia; Vlachoyiannopoulos, Panayiotis G.
-
Clinical Cases in Cardiology