Nutritional Improvement of Food and Feed Proteins
9
%
2827 Kč 3 111 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
The nutritional quality of a protein depends on the proportion of its amino acids-especially the essential amino acids-their physio- logical availability, and the specific requirements of the consumer.
Nakladatel: | Springer-Verlag New York Inc. |
ISBN: | 9781468433685 |
Rok vydání: | 2012 |
Jazyk : | Angličtina |
Vazba: | Paperback |
Počet stran: | 882 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Somatologie
Dylevský Ivan
-
Kniha o těhotenství, porodu a dítěti ...
Pařízek Antonín, Honzík Tomáš
-
Genetika
Eduard Kočárek
-
Nemoc jako řeč dětské duše
Ruediger Dahlke; Vera Kaesemann
-
Klinická parazitologie psa a kočky
Vlasta Svobodová
-
Učebnice ájurvédy I. - Základní principy
Vasant Lad
-
Autoimunitní řešení
Amy Myers, M. D.
-
Laboratorní diagnostika
Tomáš Zima
-
Fyziologie - Třetí, přepracované vydání
Rokyta, Richard
-
Tejpování pevnými a pružnými tejpy
Stanislav Flandera
-
Geriatrie pro praxi
Eva Topinková
-
Akutní kardiologie
Jiří Kettner
-
Medical Informatics
-
Essential IVF
-
HIV and Liver Disease
-
Regression Methods in Biostatistics
Vittinghoff, Eric; Glidden, David V.; Shiboski, Stephen C.; McCulloch, Charles E.