Lži o masu - Živočišná výroba jako zdroj nemocí
14
%
299 Kč 349 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Maso je bohaté na bílkoviny, minerály a další důležité látky, které naše tělo potřebuje. Totéž platí pro mléko, vejce a ryby. Ale příliš mnoho masa je nekvalitního a znehodnoceného jeho výrobou. Rakovina, Alzheimerova choroba nebo diabetes – to jsou jen některé nemoci, které mohou být vyvolány konzumací masa.
Důvodem k nadměrné spotřebě masa je jeho nízká cena. A to není ten hlavní problém. Tím hlavním je, že většina masných výrobků pochází z průmyslové výroby. Chov zvířat je ovlivňován chemicky obohaceným krmivem a farmaceutickým průmyslem, což přispívá k rychlejšímu růstu zvířat.
Hans-Ulrich Grimm odsuzuje tyto praktiky výrobců masa, které používají k dosažení maximálního zisku a nikomu nevadí, že se k nám dostává nekvalitní a zdravotně závadné maso.
Autor: | Hans-Ulrich Grimm |
Nakladatel: | Omega |
ISBN: | 978-80-7390-367-1 |
Rok vydání: | 2017 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Paperback |
Počet stran: | 264 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Cud oleju lnianego
Hans-Ulrich Grimm
-
Nie jedz tego!
Hans-Ulrich Grimm
-
Chemia w pożywieniu
Hans-Ulrich Grimm
-
Wein ist gesund
Hans-Ulrich Grimm
-
Dumm gegessen!
Hans-Ulrich Grimm
-
Mléko a med
Kaur Rupi
-
Cizinka
Gabaldon Diana
-
Blackout
Marc Elsberg
-
Havran a jiné básně
Edgar Allan Poe
-
Jóga pro začátečníky
Martin Cory
-
Pět neděl v balóně
Verne Jules
-
Cesta do středu Země
Verne Jules
-
Cesta kolem světa za 80 dní
Verne Jules
-
Bubny podzimu
Diana Gabaldon
-
Na kometě
Verne Jules
-
Tajemný hrad v Karpatech
Verne Jules