Včelí produkty mýtů zbavené
19
%
228 Kč 280 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Knížka o včelách a jejich produktech – jak vznikají, jaké mají složení a vlastnosti, jaké jsou problémy s jejich kvalitou. Je uvedeno mnoho receptů na využití medu při pečení tradičního i netradičního pečiva, úpravě masa a příloh, při přípravě nápojů nealkoholických i alkoholických, postupy při léčení popálenin a jiného poškození kůže. Podrobně jsou popsány různé postupy výroby svíček a jiných přípravků z vosku, u pylu, mateří kašičky a propolisu možnosti využití ve výživě, kosmetice a farmacii. Autor do knihy vybral jen spolehlivě ověřené poznatky.
Třetí nezměněné vydání
Autor: | Dalibor Titěra |
Nakladatel: | Brázda |
ISBN: | 978-80-209-0424-9 |
Rok vydání: | 2017 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Vázaný |
Počet stran: | 192 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Ježdění podle Sally Swift
Swift Sally
-
Jezdecký výcvik se systémem - Drezurn...
Radloff Stefan
-
Chov koz
-
Skokové ježdění
Paalman Anthony
-
Pěstujeme slivoně
Blažek Jan, Kneifl Václav
-
Medovice a včely
Haragsim Oldřich
-
Domácí zabijačka
Půhoný Josef
-
Lamy a jejich chov
Milena Fantová
-
Génius včelstva
Tourneret Éric, Tautz Jürgen, de Saint Pierre Sylla,
-
Dívka na tančícím koni
Dujardin, Charlotte, CBE
-
Včelařka - Jak začít s chovem včel
Orlow, Melanie von
-
Začínáme včelařit
Kamler, František
-
Omyly moderní drezury
Dieckmann, Karl-Philip
-
Fenomenální včely - Biologie včelstva...
Jürgen Tautz
-
Tanec s koňmi
Klaus Ferdinand Hempfling
-
Když koně mají problémy
Kattwinkel, Karin