Přírodní látky a jejich biologická aktivita
24
%
336 Kč 440 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Nutraceutika jsou skupinou komerčních
potravinářských produktů, používaných v západní Evropě, USA a
Japonsku, jež jsou známy již relativně dlouhou dobu. Nejedná se
však ani o léčivé přípravky, ani o potravinu ve vlastním slova
smyslu, ale o potravinu s příznivým působením na fyziologii
člověka, která má často preventivní účinek vůči některým chorobám.
Předkládaná monografie přináší základní informace z oblasti
potravin pro zvláštní výživu, jež nejsou českým farmaceutům příliš
známé, přičemž cílem publikace je rychle a operativně informovat
farmaceuta o základních faktech týkajících se nutraceutik.
Kniha je rozdělena do dvou částí: první zahrnuje úvod do
tématu včetně nástinu legislativní problematiky a základního
rozdělení nutraceutik, druhá část se pak zabývá jejich podrobnější
systematikou.
Nutraceutika jsou skupinou komerčních
potravinářských produktů, používaných v západní Evropě, USA a
Japonsku, jež jsou známy již relativně dlouhou dobu. Nejedná se
však ani o léčivé přípravky, ani o potravinu ve vlastním slova
smyslu, ale o potravinu s příznivým působením na fyziologii
člověka, která má často preventivní účinek vůči některým chorobám.
Předkládaná monografie přináší základní informace z oblasti
potravin pro zvláštní výživu, jež nejsou českým farmaceutům příliš
známé, přičemž cílem publikace je rychle a operativně informovat
farmaceuta o základních faktech týkajících se nutraceutik.
Kniha je rozdělena do dvou částí: první zahrnuje úvod do
tématu včetně nástinu legislativní problematiky a základního
rozdělení nutraceutik, druhá část se pak zabývá jejich podrobnější
systematikou.
Nutraceutika jsou skupinou komerčních
potravinářských produktů, používaných v západní Evropě, USA a
Japonsku, jež jsou známy již relativně dlouhou dobu. Nejedná se
však ani o léčivé přípravky, ani o potravinu ve vlastním slova
smyslu, ale o potravinu s příznivým působením na fyziologii
člověka, která má často preventivní účinek vůči některým chorobám.
Předkládaná monografie přináší základní informace z oblasti
potravin pro zvláštní výživu, jež nejsou českým farmaceutům příliš
známé, přičemž cílem publikace je rychle a operativně informovat
farmaceuta o základních faktech týkajících se nutraceutik.
Kniha je rozdělena do dvou částí: první zahrnuje úvod do
tématu včetně nástinu legislativní problematiky a základního
rozdělení nutraceutik, druhá část se pak zabývá jejich podrobnější
systematikou.
Rok vydání: | 2010 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | 1 x kniha |
Vazba: | brožovaná |
Počet stran: | 380 |
Zařazení: | monografie • potravní doplňky • nutraceutika • biologicky aktivní látky • metabolity |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Vila Tugendhat Ludwiga Miese van der ...
Daniela Hammer-Tugendhat
-
Encyklopedie českých klášterů
Pavel Vlček
-
Praga mysteriosa
Milan Špůrek
-
Cabin Porn
Klein, Zach
-
Biedermeier
-
Chrám svatého Víta
-
Větrné mlýny
Iva Hoňková
-
Architektura
Ondřej Šefců
-
Architektura v proměnách tisíciletí
Jaroslava Staňková
-
Posvátná geometrie
Miranda Lundy
-
99 domů 2
Jan Jakub Tesař
-
Střecha nad hlavou
-
Rostliny pro zdraví
Opletal, Lubomír; Volák, Jan; Krejča, Jindřich
-
Karel Prager
Radomíra Sedláková
-
Zmizelá Praha-Nádraží a železniční tr...
Ivo Mahel
-
Prager Dom
Jan Boněk