Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 25.09
PPL Středa 25.09
Osobní odběr Čtvrtek 26.09
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Darwinův omyl

Darwinův omyl
17 %

198  Kč 239 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Autor popírá Darwinovu evoluční teorii a předkládá důkazy, proč tomu tak je. Opravdu proběhla evoluce? Jak je doopravdy Země stará? Proč byla Antarktida v minulosti bez ledu, jak dokazují antické mapy, a odkud se vzalo zrezivělé kolo ve vrstvách pocházejících z doby ledové? Geologové mluví o pomalém růstu skalních a půdních vrstev. Biologové dokazují postupný vývoj živých tvorů od jednobuněčných organismů až po člověka. A vědci obou oborů si vzájemně potvrzují správnost svých teorií. Země je pravděpodobně stará několik miliard let. Proč však nacházíme zkamenělé kostry dinosaurů na všech pozemských kontinentech a proč jednotlivé kosti mnohdy trčí z půdy? Vědcům se dosud ani nepodařilo vysvětlit, jak vůbec může něco na zemském povrchu zkamenět.
Autor:
Nakladatel: EUROMEDIA GROUP, k.s. (KK)
ISBN: 978-80-242-2163-2
Rok vydání: 2008
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 240
Zařazení: populárně-naučné publikace pravěké civilizace archeologické nálezy záhady polemiky geologický vývoj Země evoluční teorie archeologické datování
Mohlo by se vám také líbit..