Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 24.12, 25.12, 26.12 )
Česká pošta Pondělí 30.12
PPL Pondělí 30.12
Osobní odběr Úterý 31.12
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

The Essential Scratch and Sniff Guide to Becoming a Wine Expert

The Essential Scratch and Sniff Guide to Becoming a Wine Expert
27 %

450  Kč 618 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Richard Betts is one of fewer than two hundred master sommeliers in the world, but he's no wine snob and he hates wine-speak. He helps readers scratch and sniff their way to expertise by introducing the basic components of wine - the fruits, the wood, the earth. Enabling anyone to discover the difference between a Syrah and a Sangiovese.
Autor:
Nakladatel: Houghton Mifflin Harcourt Publishing Company
ISBN: 9780544005037
Rok vydání: 2013
Jazyk : Angličtina
Vazba: Hardback
Počet stran: 22
Mohlo by se vám také líbit..