Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 18.03
PPL Úterý 18.03
Osobní odběr Středa 19.03
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Moderní příprava červeného vína

Moderní příprava červeného vína
21 %

181  Kč 230 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Odborná kniha o moderních technologických postupech výroby červeného vína. Obsah: vinohradnické aspekty - princip přípravy červeného vína - rmut - řízení a kontrola kvašení - zrání vína - další ošetřetřování. V českém jazyce druhé upravené vydání
Autor:
Nakladatel: Národní vinařské centrum
ISBN: 80-903201-7-1
Rok vydání: 2006
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 72
Zařazení: příručky vinohradnictví červená vína výroba vína